COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Filip spune dacă era deranjat de implicarea lui Plahotniuc în activitatea Guvernului

Filip spune dacă era deranjat de implicarea lui Plahotniuc în activitatea Guvernului

Fostul premier democrat Pavel Filip a recunoscut că era deranjat de faptul că Vlad Plahotniuc era cel care anunța cetățenii despre proiectele lansate și implementate de către Cabinetul de miniștri pe care îl conducea la acea vreme.

Declarațiile au fost făcute de către actualul lider PDM la o emisiune televizată, notează Noi.md cu referire la realitatea.md.

Potrivit lui Filip, deși îl deranja acest lucru în mare parte, cel mai important pentru acea perioadă era ca reformele și proiectele să fie realizate, iar oamenii să înceapă a percepe schimbările.


„Dacă mă deranja? Aș spune și da, și nu. Era important să fie pornite niște proiecte și să fie puse în aplicare. Pe de altă parte, erau momente cînd mă deranja prea multă implicare în activitatea Guvernului. Este un lucru firesc", a spus Pavel Filip.

Amintim că, pe timpul guvernării PDM, cele mai răsunătoare proiecte sociale, economice și politice destinate cetățenilor erau anunțate de la sediul PDM, de către liderii democrați în special Vlad Plahotniuc, după ședințele tradiționale dinte exponenții democrați și membrii Guvernului de atunci.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load