X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Filip: PDM împărtășește ideea organizării alegerilor anticipate

25 ian. 2021,, 13:36   Politică
4676 1

Partidul Democrat împărtășește ideea organizării alegerilor parlamentare anticipate, a declarat liderul PDM, Pavel Filip.

Într-o postare video pe Facebook, el spune că Partidul Democrat a avut cel mai mult de suferit în acest Parlament, după ce formațiunea a fost părăsită de mai mulți deputați, care au aderat la alte grupuri parlamentare, scrie newsin.md.

Totodată, Pavel Filip amintește că PD și-a retras miniștrii din Guvernul Chicu pentru a-i oferi șansa președintelui să încerce să instaleze altă guvernare.

În opinia lui Pavel Filip, singura cale este tentativa de a instala o echipă și un program de guvernare serios, iar dacă Guvernul propus de Maia Sandu nu va obține votul de încrede, se va deschide calea pentru anticipate.

Liderul PD a comentat și decizia Curții Constituționale privind limbile vorbite în R. Moldova. În opinia lui, Curtea nu a făcut altceva decît să pună capăt acestui subiect sensibil, speculațiilor pornite de către Igor Dodon și Ilan Șor, care au încercat să dezbine societatea, pe fundalul incapacității de a rezolva problemele populației.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?