COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Filip: Opoziția acționează după formula: „cu cît mai rău, cu atît mai bine”

Filip: Opoziția acționează după formula: „cu cît mai rău, cu atît mai bine”

Opoziția de dreapta face jocul celor care se ocupă insistent de destabilizarea situației din țară, a declarat liderul PDM, Pavel Filip, după ce și astăzi paltforma DA și PAS au boicotat ședința plenară.

Politicianul afirmă că nu-și explică atitudinea și comportamentul formațiunilor de dreapta, care s-au lăsat antrenate în jocurile grupurilor oligarhice, spune el.

„Aceste două grupuri: Candu și grupul Șor au interesele lor, toată lumea înțelge că au interesul de a crea haos în țară, pentru că în apa tulbure se prinde mai ușor pește. Ce vor ei - este foarte clar. Ne surprind însă partidele proeuropene, ne surprinde că se lasă atît de ușor amăgite ca să facă jocul lor, îi apără, s-au așezat deja la masa de negocieri cu cei pe care ieri îi huiduiau pentru furtul miliardului”, a menționat Filip.


Democratul mai spune că jocurile care se fac astăzi pe scena politică au legătură cu campania electorală pentru alegerile prezidențiale, și nu au nimic comun cu interesul cetățenilor.

„Toți cei care se bat cu pumnul în piept că au grijă de cetățeni, astăzi fac tot posibilul pe formula - "cu cît mai rău, cu atît mai bine pentru ratingurile politice" ”, a punctat Pavel Filip.

Deputatul a mai precizat că PD nu a primit nicio invitație oficială pentru discuții privind instalarea unui nou guvern, așa cum se vehicula recent.

„PD poate discuta cu oricare formațiune politică, dar nu și cu cei care s-au fondat în baza de corupere politicăб prin cumpărare. Cînd PD se va angaja în discuții, va anunța public”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load