X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Filip, nedumerit că doi colegi de partid lipsesc de la ședințele Parlamentului

20 sep. 2019,, 11:20   Politică
12257 1

Președintele PD, Pavel Filip, nu știe de ce deputații democrați Constantin Botnari și Vladimir Andronachi lipsesc de la ședințele Parlamentului.

Acesta a declarat, într-o emisiune la N4, că îi pare stranie absența celor doi și că se va discuta serios despre continuarea activității lor în calitate de parlamentari.

„Este foarte straniu, am avut o discuție cu domnul Andronache, a avut niște activități personale pînă acum, a promis că revine la ședința următoare a Parlamentului. Cu domnul Botnari am vorbit la telefon acum o săptămînă și mi-a promis că va reveni la activitate. Să vedem, pentru că astăzi nu a fost la ședința Parlamentului”, a menționat liderul PD.

Pavel Filip a mai adăugat că va discuta serios cu cei doi parlamentari despre situația respectivă, deoarece funcția de deputat nu este una decorativă. „Este decizia fiecăruia să rămînă sau nu, să vină sau nu. Desigur că în calitate de președinte de partid nu salut această abordare, îmi doresc ca partidul să aibă o fracțiune activă, pentru că funcția de deputat nu este una decorativă, ci una în care trebuie să depui efort. Noi am mers în Parlament pentru că ne-au votat oamenii și oamenii ne-au votat nu pentru că sîntem frumoși și deștepți, ci pentru că le-am promis un program de guvernare și niște activități”, a precizat acesta.

Reamintim că Pavel Filip a fost ales în calitate de președinte PD-ului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?