Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Filip i-a scos din nou pe miniștri în teritoriu

21 sep. 2018,, 14:50   Politică
3245 2

Premierul Pavel Filip, însoțit de miniștri, a mers astăzi la Căușeni, pentru a discuta cu oamenii despre problemele lor, informează Noi.md.

Șeful executivului le-a promis locuitorilor raionului soluții optime la problemele lor.

„După o mică pauză am reluat vizitele Cabinetului de miniștri în teritoriu. Astăzi, împreună cu toată echipa de la Guvern, sîntem la Căușeni pentru a asculta problemele locuitorilor raionului și împreună să găsim soluții optime pentru rezolvarea acestora, dar și pentru a vorbi despre inițiativele bune care trebuie continuate”, a scris Filip pe o rețea de socializare.

Totodată, membrii Cabinetului s-au întîlnit la Căușeni cu beneficiari ai programului „Prima Casă”.

Potrivit datelor oferite de Guvern, începînd cu luna martie curent, 361 de familii și 138 de tineri necăsătoriți și-au procurat locuințe în cadrul programului „Prima Casă”. În total, au fost oferite credite în sumă de peste 193 de milioane de lei, iar suma garanțiilor acordate de stat este de aproape 97 de milioane de lei. Cele mai multe solicitări sînt înregistrate în municipiile Chișinău și Bălți și în raioanele Cahul, Fălești, Glodeni și Căușeni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?