X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Filip: Există o alianță între opoziția de dreapta și hoții de miliarde

2 iul. 2020,, 10:32   Politică
2697 2

Liderul PDM, Pavel Filip, și-a exprimat regretul că formațiunile de opoziție au boicotat astăzi ședința plenară, în cadrul căreia premierul urma să prezinte proiectele de legi pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea.

"Regret ce se întămplă astăzi, unii colegi după ce au strigat pe la toate viziunile că nu se vine cu măsuri pentru oameni, atuni cînd guvernul a venit cu măsuri pentru oameni, au hotărît să boicoteze ședința Parlamentului. Regret acest lucru, se vede că există o alianță între opoziția "veritabilă" de dreapta și hoții de miliarde. Vedem cît de bine își coordeaznă acțiunile, iar astăzi cu cîtă ardoare îi apără", a declarat Filip.

Politicianul i-a acuzat pe cei de la PAS de ipocrizie.

„Atunci cînd se cumpărau deputații, colegii din opoziția veritabilă nu spuneau că sînt metode bandidești, cîtă ipocirize poate să existe! Nu mai înțeleg care sînt valorile adevărate, se cumpără deputați ca la piață, dar opoziția se revoltă că unul și-a depus mandatul după ce a fost cumpărat. Dar despre deputații cumpărații din miliard pînă acum nu aveți nimic de spus?”, a adăugat el.

Menționăm că astăzi deputații fracțiunii PAS și cei din Pro Moldova au boicotat ședința plenară, în cadrul căruia urma să vină și procurorul general, după cum a comunicat videpreședintele Parlamentului Vlad Bătrîncea.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?