X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Filip este convins că, după călătoria în Israel, grupul Candu a făcut rost de bani de la Șor (VIDEO)

24 feb. 2020,, 08:28   Politică
3867 5

"După călătoria în Israel, acest grup a căpătat bani și știu foarte bine de unde. Să permit și să accept în partid banii lui Șor? Acest lucru este inadmisibil.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii "Glavnoe" cu Nina Dimoglo la TVC-21 de către președintele PDM, deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Pavel Filip, transmite Noi.md cu referire la eNews.

"L-am întrebat pe domnul Candu cu cine v-ați întîlnit acolo? El a răspuns: cu domnul Rothschild, noi ne cunoaștem de mult timp. Am avut mai multe întrebări, dar el nu a răspuns la ele. Cînd s-au întors din Israel, nu știu cum acest grup avea deja mulți bani. Și au început să organizeze ședințe în organizațiile noastre raionale. Au adunat 50-100-200 de persoane. Aceștia erau membri ai partidului și simpatizanți de-ai noștri. Au organizat petreceri, au înmînat cadouri. Ultima întîlnire a fost la Drochia, ei au achitat la restaurant facturi de 28 de mii de lei".

Filip a menționat că grupul a realizat un proiect investițional într-un sat din raionul Sîngerei – o fîntînă arteziană și un turn de apă, au scris pe rețelele de socializare despre aceasta. Cică au adunat 100 de mii de lei, au spus că noi facem acest lucru pentru a consolida partidul, deputații au dreptul să se întîlnească cu oamenii. Da, dar în orice partid există o disciplină. De ce secretariatul și eu nu știm nimic despre asta?

"Eu știu prin ce a trecut PDM, cunosc perioada de vară, cînd am plecat în opoziție. A fost o perioadă cînd nici o altă formațiune nu vroia să vorbească cu noi. Cînd s-au unit împreună - Rusia, America, UE și România împotriva PDM. Știm toate păcatele noastre, știm de ce am fost acuzați, investigați cu miliardul și multe altele".


Deputatul este convins că după călătoria în Israel au apărut bani de la Șor. Dar acest lucru este inadmisibil. ”Candu spune că avem viziuni diferite. Noi nu avem viziuni diferite în ceea ce privește integrarea europeană, vectorul european, implementarea Acordului de asociere cu UE. Noi avem dezacorduri doar în ceea ce privește finanțarea partidului”, a declarat Filip.,

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?