Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Filip, despre Victor Novak - a doua identitate a lui Plahotniuc

25 noi. 2019,, 22:05   Politică
5101 1

Al doilea pașaport al lui Vlad Plahotniuc în Republica Moldova ar fi pe numele „Victor Novak”.

Președintele PD, Pavel Filip a declarat că nu cunoaște un astfel de nume sau despre a doua identitate a lui Plahotniuc, transmiteNoi.md cu referire la Unimedia.

Filip mai susține că Serghei Răilean, pe atunci șef la „Registru” (actualul ASP) și un apropit al lui Filip, nu cunoaște despre al doilea pașaport al lui Plahotniuc.

„Despre subiectul acesta am auzit odată cu Dumneavoastră. Agenția Servicii Publice execută lucruri tehince. Spre exemplu avem pașapoarte diplomatice. Vine pachetul de documente de la Ministerul de Externe și ei doar efectuează lucrul tehnic, tipăresc aceste pașapoarte”, a declarat Pavel Filip.

Amitnim că Procuratura Anticorupție a deschis, la sfârșitul lunii octombrie, o cauză penală pe baza presupusei duble identități pe care ar deține-o fostul lider al democraților, Vlad Plahotniuc în Republica Moldova.


Potrivit peședintelui Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică, Chiril Moțpan, Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov ar deține dublă identitate în Republica Moldova.

Documentele ar fi fost eliberate atunci când în funcția de director al Agenției Servicii Publice (ASP) era Serghei Răilean, care ar fi finul de cununie al actualului lider PDM, Pavel Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?