Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Filip, despre măsurile de securitate, la fostul sediu PD: "Erau exagerate"

23 iun. 2020,, 13:29   Politică
3296 1

Cu acces limitat, pază și piloni ce restricționa intrarea pe teritoriu - așa arăta odinioară sediul PD.

Liderul PD, Pavel Filip recunoaște că măsurile de securitate erau exagerate, iar aceasta a influențat și atmosfera din partid la nivel de colegi din organizații teritoriale.

„Îmi reproșau într-un mod oarecare că era imposibil să intri la PD”, spune Filip într-un interviu pentru agora.md.

Întrebat de ce erau necesare atîtea măsuri de securitate, inclusiv pază de corp pentru ex-liderul PD Vlad Plahotniuc, actualul succesor Pavel Filip a menționat că subiectul trebuie discutat luînd în calcul persoanele în cauză. „Eu nu știu de ce domnul Plahotniuc avea nevoie de atîta pază, dar cred că considera necesar acest lucru”, spune Filip. Totuși Filip recunoaște că măsurile erau exagerate.

„Acolo nu era doar sediul PD. Partidul doar închiria o parte din spații din acea clădire. Măsurile erau exagerate și au avut un impact negativ și asupra atmosferei interne din partid pentru că în vară cînd am început să discut cu colegii noștri cînd mă deplasam în raioane îmi reproșau într-un mod oarecare că era imposibil să intri la PD, trebuia să treci peste atîta securitate și partidul nu mai este cel care era înainte cu ușile deschise. Asta a fost în vara anului trecut cînd noi deja am decis să trecem în alt sediu”, a adăugat liderul PD.


Amintim că după doi ani în care PD a avut drept sediu o un spațiu bine securizat într-o clădire de pe strada Armenească, aceștia au fost nevoiți să-și schimbe sediu. Totul după plecarea liderului de atunci, Vlad Plahotniuc. Pavel Filip a declarat că democrații nu mai au de unde plăti clădirea, întrucît „pentru nimeni nu era un secret că o parte din cheltuieli erau acoperite de Vlad Plahotniuc”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?