Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Filip, despre dorința de a renunța și puterea de a merge mai departe

17 ian. 2019,, 15:40   Politică
1942 6

Pavel Filip speră că următorul prim-ministru va da continuitate proiectelor şi reformelor începute de Guvern în aceşti trei ani.

"Eu cred că noi am reuşit în această perioadă de trei ani de zile să pornim lucrurile practic pe aproape toate domeniile importante. În Republica Moldova au început să se construiască drumuri, lucru care trebuie continuat.

În Republica Moldova am venit cu proiecte frumoase, precum Prima Casă, proiect care trebuie continuat, de aceea eu am toată certitudinea că următorul prim-ministru nu se va plictisi, dar va avea de continuat foarte multe proiecte, pornite practic pe fiecare domeniu, în accelaşi timp să scoată în evidenţă un lucru crucial şi foarte important pentru Republica Moldova - în continuare trebuie dusă neapărat pînă la capăt reforma sistemului educaţiei, o reformă care am pornit-o împreună cu colegii, dar este mult mai complexă decît părea la prima vedere.

Am avut două grupuri de experţi care au lucrat în paralel şi practic ne pare că sîntem pe ultima sută de metri de elaborare a acestei viziuni. A mai rămas puţin de muncit, de aceea această reformă trebuie neapărat dusă pînă la capăt, pentru că este una fundamentală şi de ea depinde viitorul acestei ţări", a declarat prim-ministrul Pavel Filip.

Cu toate că a întîlnit dificultăţi pe parcursul celor trei ani de guvernare prim-ministrul a recunoscut că niciodată nu a zis că renunţă.


"Niciodată. Trebuie să recunosc că fac parte din categoria oamenilor care cîntăresc foarte mult atunci cînd iau o decizie. Dar odată ce această decizie este luată, urmez ferm şi îmi respect obligaţiunile pe care mi le-am asumat. Răspunsul meu este unul ferm, niciodată nu m-am gîndit să las lucrurile baltă şi să plec", a declarat prim-ministrul Pavel Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?