Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Filip, despre deciziile care au fost dictate de Plahotniuc: Mi se pare logic (VIDEO)

9 feb. 2020,, 13:50   Politică
6385 5

Atunci cînd mergem la alegeri, mergem în componența unui partid, nu merge guvernul, cîștigătorii îl numesc. Prin urmare, oamenii apreciază ceea ce face partidul. Nu văd nimic rău aici. Iar deciziile luate în această direcție sînt absolut logice.

Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Piatnița s Anatoliem Golea” de către președintele PD, ex-premier Pavel Filip.

„Trebuie să recunosc că deciziile nu au fost luate în Guvernul Filip și nici în Parlament sub conducerea lui Candu. Deciziile au fost luate marți la o ședință în partid, unde au fost dictate de Vlad Plahotniuc. Nici acum nu văd nimic în neregulă cu asta. Există o mișcare politică, noi convingem oamenii, le promitem ceva. Iar apoi trebuie realizăm aceste lucruri. Și guvernul în sine este un produs creat de partidele politice după ce acestea au ajuns în Parlament, au creat o coaliție și îl numesc. Adică este rezultatul voinței politice a partidului”, a declarat Pavel Filip.

„Și atunci cînd mergem la alegeri, mergem în componența unui partid, nu merge guvernul. Prin urmare, oamenii apreciază ceea ce face partidul. Cred că acest lucru este normal atunci cînd partidul a încercat să obțină politic unele rezultate. Și un văd nimic rău aici. Iar deciziile care au fost adoptate sînt absolut logice”, consideră Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?