X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Filip comentează posibila revenire a lui Plahotniuc în Moldova

10 oct. 2019,, 09:21   Politică
3337 1

Liderul Partidului Democrat (PDM), Pavel Filip, spune că nu știe despre planurile lui Vald Plahotniuc, ex-președintele democraților, în Republica Moldova.

Fostul premier zice că a vorbit ultima oară cu ex-șeful său de partid în ziua cînd acesta și-a anunțat demisia din funcția de deputat.

„Probabil domnul Roșca (n.r. Vladislav Roșca, unul dintre avocații lui Vlad Plahotniuc) cunoaște mai multe despre acest lucru”, a spus Pavel Filip, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, comentînd declarațiile de azi ale avocatului lui Plahotniuc, făcute azi la Procuratura Anticorupție, unde ex-democratul era așteptat la audieri.

„În această perioadă am vorbit de două ori cu el: cînd a părăsit partidul și cînd și-a depus mandatul de deputat. M-a telefonat el și am discutat, apoi m-a telefonat și am discutat încă o dată (…). El nu are nicio implicare în partid”, a mai spus Pavel Filip. Acesta zice în continuare că nu știe unde se află fostul său coleg: „Nu l-am întrebat și nici nu mă interesează unde se află”, a precizat președintele PDM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?