X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Filip anunță numele democraților care s-ar putea alege cu fotolii în guvern

16 mar. 2020,, 13:48   Politică
3500 1

Pavel Filip, liderul PDM, în cadrul conferinței de presă în care s-a anunțat că democrații au semnat un acord de formare a coaliției de guvernare a făcut publică lista colegilor săi din partid care vor fi propuși pentru a ocupa fotolii în Guvernul Chicu, informează Noi.md.

„Azi vom propune domnului Chicu ca o parte dintre colegii noștri care să preia o parte din portofolii din Guvern, care să pună în practică promisiunile din acest acord”, a anunțat Pavel Filip.

Astfel, Cristina Lesnic ar putea deveni vicepremier pentru Reintegrare, Alexandru Pînzari ar putea ocupa fotoliul de Ministru al Apărării, Igor Șarov cel de Ministru al Educației, Culturii și Cercetării, Oleg Țulea de Ministeru al Afacerilor Externe și Integrării Europene iar Sergiu Răilean de Ministru al Economiei și Infrastructurii.

„Republica Moldova are nevoie de Partidul Democrat. Avem toată încrederea că acești colegi doar vor fortifica garnitura guvernamentală. Vă asigur că PD se va ține de cuvînt și vom asigura pe aceste domenii doar progres. Vă mulțumesc și să fie într-un ceas bun”, a spus Filip.

Liderul democrat a menționat că hotărîrea care au luat-o este una rațională și cere să fie judecați după lucrurile realizate dar nu după speculațiile opozanților săi.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?