X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Filip: Anul 2019 a fost unul complicat pentru țară, dar și pentru PDM

16 dec. 2019,, 09:32   Politică
3287 2

Liderul PDM Pavel Filip susține că anul 2019 a fost unul complicat pentru țară, dar și pentru partidul pe care îl conduce.

La ședința Consiliului Național Politic al PDM, care a avut loc duminică, 15 decembrie, Pavel Filip a declarat că „în pofida provocărilor și dificultăților, PDM nu doar a supraviețuit, dar a reușit să obțină cel mai bun scor în alegerile locale și a demonstrat că nu este partidul unui singur om, dar este o echipă puternică și unită”, transmite IPN.

Liderul PDM a mai spus că după dificultățile prin care a trecut, PDM a devenit și mai puternic. Pavel Filip a mulțumit președinților organizațiilor teritoriale, președinților de raioane, primarilor și tuturor membrilor PDM pentru munca depusă în activitatea de zi cu zi și pentru faptul că au rămas devotați partidului.

„Partidul Democrat a trecut de la guvernare în opoziție, iar apoi și-a revenit cu un rezultat foarte bun la alegerile locale. Așa cum un copac reușește să supraviețuiască furtunilor doar dacă are rădăcini puternice, așa și PDM a rezistat datorită echipelor teritoriale puternice”, a spus Pavel Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?