Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Filip acuză o instituție media de „manipulări grosolane”

4 dec. 2018,, 12:09   Politică
3121 16

Premierul Pavel Filip a ținut să dea o replică, după ce zilele trecute o investigație realizată de Rise Moldova a scos la iveală faptul familia sa a cumpărat o casă de 200 de mii de euro în scop investițional, notează Noi.md.

El a precizat că nu are nimic de ascuns la acest subiect și că toate totul s-a făcut în cîmp legal.

„Cred că s-a pornit campania electorală și a fost relatate mai detalia declarațiile publice pe care le-am făcut pînă acum. Am citit foarte atent ce e scris - cred că se numește investigațiile politicienilor de la putere . O să cred în independența dvs. atunci cînd o să văd investigarea celor din opoziție cu case scrise pe mamele lor sau pe soacre, cu imobile peste hotare a căror proveniență nu a fost declarată”, a reacționat Filip.

Șeful executivului s-a arătat deranjat și de unele insinuări din articolul respectiv, care duce publicul la ideea că familia Filip ar avea ceva de ascuns.

„În articol ați folosit numele de firmă paravan. Paravan este articolul dvs., paravan al unei manipulări grosolane din punctul meu de vedere. Este o firmă reală care activează și este în cîmpul legal al R. Moldova și toate acțiunile sînt, la fel, legale. Se începe campania electorală și spiritele se înfierbîntă, dar mi-ar plăcea ca instituțiile media să dea dovadă de corectitudine”, a adăugat el.


O investigație publicată recent de Rise Moldova arată că familia lui Pavel Filip și-a procurat o casă cu 3 etaje, în sectorul Buiucani al capitalei. Prim-ministrul a declarat că firma care a cumpărat imobilul aparține fiilor săi și a spus ca locuința este folosită în scop investițional.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?