Filip a vizitat fabrica de panificație din orașul Taraclia

Filip a vizitat fabrica de panificație din orașul Taraclia

Prim-ministrul Pavel Filip a vizitat astăzi fabrica de panificație din orașul Taraclia - una din cele cinci fabrici ale întreprinderii „Milina”, care își desfășoară activitatea în Republica Moldova începînd cu anul 2008.

Întreprinderea are un venit anual de circa 10 milioane de euro, iar în anul precedent a creat peste 100 de noi locuri de muncă, informează Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului. 

Șeful Executivului a discutat cu angajații fabricii, interesîndu-se despre condițiile de muncă și mărimea salariilor. Angajații s-au arătat satisfăcuți de posibilitatea de a munci aici, acasă. Zilnic la fabrică sînt produse peste 75 tone de pîine și produse de panificație, care sînt comercializate în toate punctele comerciale din țară.

„Îmi pare bine să văd aici, la Taraclia, o întreprindere cu produse de calitate înaltă și o rețea întinsă pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Aceasta dovedește faptul că cel care este perseverent și muncitor reușește în Moldova”, a menționat premierul, precizînd că acțiunile Guvernului vor fi orientate și în continuare pentru îmbunătățirea mediului de afaceri și crearea condițiilor favorabile pentru dezvoltarea businessului. 

În Republica Moldova activează cinci fabrici de panificație „Milina” – la Comrat, Anenii Noi, Drochia și două la Taraclia. În total, întreprinderea are peste 350 de angajați.  

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load