X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Filip a venit la vot împreună cu soția și nepoțelul

20 oct. 2019,, 09:29   Politică
1977 0

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, a ajuns în această dimineață la secția de vot pentru a aleger viitorul primar general de Chișinău. Fostul prim-ministru a venit împreună cu soția și nepotul.

„Fantastică această întrebare, pentru ce am votat, de fiecare dată cînd ieșim de la urna de vot. Data trecută am vrut să răspundem sincer. Astăzi tot sincer, numai că s-au schimbat regulile de Joc. Am investit multă speranță acum. Am votat pentru un primar gospodar și o echipă care să susțină primarul. Noi am avut o perioadă lungă care a precedat aceste alegeri cu puțină incertitudine în orașul Chișinău. Aștept să se facă regulă și disciplină”, a declarat Pavel Filip.

Șeful democraților s-a arătat convins totuși că în capitală va fi și al doilea tur de scrutin pentru alegerea viitorului edil.

„Probabil va fi al doilea tur. Nu e în meseria mea să fac prognoze, dar ținînd cont cîte candidaturi avem, cred că va fi al doilea tur. Orașul a fost gestionat prost și în sfîțrșit sper să avem un primar gospodar care să aibă grijă de acest oraș”, a conchis fostul premier.

Soția lui Pavel Filip nu a vorbit cu presa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?