COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Filip a venit la vot împreună cu soția și nepoțelul

Filip a venit la vot împreună cu soția și nepoțelul

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, a ajuns în această dimineață la secția de vot pentru a aleger viitorul primar general de Chișinău. Fostul prim-ministru a venit împreună cu soția și nepotul.

„Fantastică această întrebare, pentru ce am votat, de fiecare dată cînd ieșim de la urna de vot. Data trecută am vrut să răspundem sincer. Astăzi tot sincer, numai că s-au schimbat regulile de Joc. Am investit multă speranță acum. Am votat pentru un primar gospodar și o echipă care să susțină primarul. Noi am avut o perioadă lungă care a precedat aceste alegeri cu puțină incertitudine în orașul Chișinău. Aștept să se facă regulă și disciplină”, a declarat Pavel Filip.

Șeful democraților s-a arătat convins totuși că în capitală va fi și al doilea tur de scrutin pentru alegerea viitorului edil.


„Probabil va fi al doilea tur. Nu e în meseria mea să fac prognoze, dar ținînd cont cîte candidaturi avem, cred că va fi al doilea tur. Orașul a fost gestionat prost și în sfîțrșit sper să avem un primar gospodar care să aibă grijă de acest oraș”, a conchis fostul premier.

Soția lui Pavel Filip nu a vorbit cu presa.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load