TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Filip a spus cum ”se respiră” în PDM fără Plahotniuc

Filip a spus cum ”se respiră” în PDM fără Plahotniuc

Plecarea lui Vladimir Plahotniuc din Partidul Democrat nu ar fi afectat relațiile din cadrul formațiunii, iar în organizațiile teritoriale nu se discută deloc acest subiect, afirmă fostul prim-ministru Pavel Filip.


Întrebat în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la „TVR Moldova” dacă în PDM se respiră mai ușor fără Plahotniuc, Pavel Filip a răspuns: „Putem jongla acum cu diferite fraze și cuvinte. Partidul trece printr-o criză și nu este neapărat că simțim sau nu lipsa dl Plahotniuc. Este afectat de această lovitură, pentru că partidul s-a pomenit în opoziție și acum este important să ne deprindem a face activitate politică din opoziție, de a ne aduna puterile și nu prea avem timp să ne pregătim de alegeri”.


Ex-premierul a declarat că în teritoriu nimeni nu întreabă de ce a fugit Plahotniuc: „Este o pagină care a fost închisă”.


Pavel Filip a precizat că a vorbit de cîteva ori la telefon cu Plahotniuc de cînd acesta a părăsit R. Moldova, iar ultima dată a fost cînd l-a anunțat că renunță la mandatul de deputat. Atunci ar fi avut o discuție sinceră, dar nu i-a reproșat nimic pentru că „nu e cazul să bocim”.


Vladimir Plahotniuc l-a asigurat pe Filip că nu mai are nicio implicare în Partidul Democrat și nici în politica din R. Moldova.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load