X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Filip a spus cum ”se respiră” în PDM fără Plahotniuc

29 aug. 2019,, 08:50   Politică
11189 4

Plecarea lui Vladimir Plahotniuc din Partidul Democrat nu ar fi afectat relațiile din cadrul formațiunii, iar în organizațiile teritoriale nu se discută deloc acest subiect, afirmă fostul prim-ministru Pavel Filip.

Întrebat în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la „TVR Moldova” dacă în PDM se respiră mai ușor fără Plahotniuc, Pavel Filip a răspuns: „Putem jongla acum cu diferite fraze și cuvinte. Partidul trece printr-o criză și nu este neapărat că simțim sau nu lipsa dl Plahotniuc. Este afectat de această lovitură, pentru că partidul s-a pomenit în opoziție și acum este important să ne deprindem a face activitate politică din opoziție, de a ne aduna puterile și nu prea avem timp să ne pregătim de alegeri”.

Ex-premierul a declarat că în teritoriu nimeni nu întreabă de ce a fugit Plahotniuc: „Este o pagină care a fost închisă”.

Pavel Filip a precizat că a vorbit de cîteva ori la telefon cu Plahotniuc de cînd acesta a părăsit R. Moldova, iar ultima dată a fost cînd l-a anunțat că renunță la mandatul de deputat. Atunci ar fi avut o discuție sinceră, dar nu i-a reproșat nimic pentru că „nu e cazul să bocim”.

Vladimir Plahotniuc l-a asigurat pe Filip că nu mai are nicio implicare în Partidul Democrat și nici în politica din R. Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?