COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 774 327 INFECTAȚI 290 043(+1018)   TRATAȚI 273 920     DECESE 6713(+18)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2924
Puterea stiri: 6640

Filip a spus ce regrete are legate de PAS

13 mai. 12:31   Politică
1742 3

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, regretă că formațiunea pe care o conduce nu a reușit să meargă în aceste alegeri cu Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), de aceea s-a luat decizia ca PD să participe de sinestătător în alegeri, informează Realitatea.md.

Potrivit lui Filip, PD ar fi avut de cîștigat pentru că PAS are șanse mari de accedere și o imagine bună în rîndul multor alegători, transmite NOI.md cu referire la realitatea.md.

„Consider că era bine dacă era constituit un bloc al partidelor pro-europene, dar am văzut din declarațiile pe care le-au făcut cei de la PAS de la bun început. De aceea nu a mai fost nicio tentativă să mai facem (n.r – bloc electoral).

Nu am considerat necesar și nu cred că poate aduce plus valoare constituirea blocurilor electorale cu alte formațiuni politice în această situație. Împreună cu PAS era o logică, pentru că PAS este cu imaginea care este acuma, iar pe de altă parte PD are o infrastructură de partid mult mai bine dezvoltată decît cei de la PAS, care putea fi dezamorsată în situația, cînd s-ar merge într-un bloc electoral”, a declarat Pavel Filip în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la postul TV8.

De asemenea, democratul susține că este convins de faptul că PD va accede în Parlament, menționînd că principala lor resursă în această campanie va fi – resursa umană.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽