X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Filip a aflat pentru cine a fost amenajat salonul de lux de la Spitalul Feroviarilor

5 sep. 2018,, 15:28   Politică
7997 9

Premierul Pavel Filip a cerut să fie inițiată o anchetă de serviciu după ce ieri, în timpul unei vizite neanunțate la fostul spital al feroviarilor, a descoperit un salon de lux, notează Noi.md.

Șeful executivului spune că nu a mai văzut așa ceva în Moldova. Potrivit lui, salonul, care arată mai curînd ca o cameră de hotel, ocupă o treime din spațiul spitalului.

„Se vorbește că acesta este salon prezidențial. Eu nu știu cine a stat acolo, dar problema este că noi trebuie să ne debarasăm de această mentalitate sovietică, de această reminiscență că trebuie pentru șefi să avem saloane medicale separate, cu jacuzzi, marmură, cabine de duș cu muzică”, a spus Filip la ședința de astăzi a Guvernului.

El a cerut ministerului de resort să investigheze cîți bani s-au cheltuit pentru amenajarea acelui salon.

„În mai multe instituții medicale investițiile au fost făcute în reparație, pentru că așa e mai ușor să speli bani. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume. În timp ce Calea Ferată o ducea greu, avem și astăzi restanțe la salarii, în timp ce spitalul nu primea suficienți bani, s-a găsit posibilitatea de a face construcții luxoase”, a adăugat premierul.


Menționăm că Spitalul Feroviarilor a trecut recent în gestiunea Ministerului Sănătății.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?