X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Filat nu renunță la dezvăluirile care "vor arunca în aer clasa politică"

16 oct. 2018,, 12:38   Politică
11215 6

Fostul premier și ex-lider al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat, nu a renunțat la ideea de a face dezvăluirile care „vor arunca în aer clasa politică” din R. Moldova, așa cum a promis acum trei ani de la tribuna Parlamentului, atunci cînd a fost arestat. În cei trei ani de detenție, acesta a așezat pe hîrtie toate gîndurile sale și urmează să le facă publice.

Anunțul a fost făcut de noul său avocat, Victor Munteanu, în cadrul unei emisiuni de la „Tv8”.

„Vlad Filat este un politician experimentat și înțelege foarte bine anumite procese care au loc. Nu este adevărat cînd se spune că s-a răzgîndit să facă declarațiile promise. Va fi exclusiv decizia lui în ce context va spune ce a avut în vedere atunci (în discursul său de la 15 octombrie 2015 n.r.). El a scris tot ce a avut în vedere (că va face dezvăluiri care vor arunca în aer clasa politică n.r.). Cînd vor fi făcute publice gîndurile sale așezate pe hîrtie va decide el. Nu mi-a spus cînd anume va face public tot, deoarece despre aceste lucruri noi nu discutăm. Ceea ce pot să vă spun este că nu s-a răzgîndit”, a spus Victor Munteanu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?