Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Filat: Ne pregătim de alegerile locale din toamnă

1 feb. 2023,, 07:45   Politică
2819 2

Fostul premier, Vlad Filat, susține că se pregătește, împreună cu colegii din PLDM de alegerile locale din toamnă. „PLDM are capacitatea să obțină rezultate.

Ne pregătim mai departe împreună cu colegii într-o manieră foarte organizată pentru alegerile locale”, a declarat Filat în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

„Ce ține de activitatea mea, ea a fost și în perioada anterioară. Bine nu plină, este adevărat. A fost împreună cu colegii din PLDM, am fost în teritorii, am participat, chiar dacă nu foarte public, în organizarea și petrecerea alegerilor, în localități unde a avut alegerea anticipate. Eu le mulțumesc colegilor care au participat.

Am demonstrat în fond că PLDM are capacitatea să obțină rezultate. Ne pregătim mai departe împreună cu colegii într-o manieră foarte organizată pentru alegerile locale care vor avea loc în toamna ”, a menționat Vlad Filat.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CtEDO) a emis, marți, 31 ianuarie, o hotărîre în cauza fostului premier Vlad Filat intentată împotriva statului Republica Moldova, prin care a constatat violarea Articolului 6 din Convenție - dreptul la un proces echitabil.

1
0
0
0
29

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?