Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Filat: "Eu comunic cu Tănase și Lucinschi și aș fi fost bucuros de revenirea ultimului în PLDM"

9 oct. 2020,, 09:15   Politică
3972 2

Ex-prim-ministrul și președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vladimir Filat, a recunoscut că, după eliberarea din închisoare a discutat cu unii colegii, care au părăsit anterior echipa PLDM, în special, cu Alexandru Tănase și Chiril Lucinschi, și ar fi foarte bucuros dacă ultimul s-ar întoarce în partid, relatează Noi.md.

Într-un interviu acordat unui post de televiziune, Vladimir Filat, referindu-se la posibilitatea întîlnirilor cu foștii prieteni fideli care făceau parte din echipa PLDM, a menționat că nu are probleme de comunicare.

"Pot comunica cu orice persoană. Comunicarea este importantă. Comunicarea poate permite evitarea apariției unor probleme și poate ajuta la rezolvarea problemelor. Dar așa s- întîmplat că după eliberarea mea am comunicat doar cu unii foști colegi din PLDM. Am vorbit cu Alexandru Tănase. Am avut o convorbire telefonică cu Vadim Pistrinciuc. Am discutat cu Chiril Lucinschi", a spus fostul premier, președintele PLDM.

La întrebarea prezentatoarei: "Dar dacă ei vor dori să se întoarcă în partid, îi veți accepta?", Vladimir Filat a menționat că nu el singur ia decizii.

"Mi-ar plăcea foarte mult ca Chiril Lucinschi să se întoarcă în partid. El este un prieten adevărat, a fost devotat partidul. În ceea ce-l privește pe Pistrinciuc, știu că are propriile sale proiecte și viziuni politice. Nu am discutat cu Maria Ciobanu. Din cîte știu, ea este membră a echipei lui Andrei Năstase", a subliniat fostul premier și liderul PLDM.


Potrivit lui, în același timp, există foarte mulți oameni care s-au aflat în rîndurile PLDM, dar nu sunt foarte cunoscuți publicului larg, pentru că nu au apărut la Chișinău la televizor, nu "străluceau" în spațiul mediatic.

"Există foarte mulți primari, oameni care nu doar au influență în teritoriu, dar au o experiență valoroasă și cunoștințe care pot duce după ei oameni care, într-o anumită situație, pot decide să participe la rezolvarea unor probleme serioase", a subliniat Filat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?