COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Filat despre Plahotniuc: "Acum el este foarte mic, dar încearcă să influențeze"

Ex-premierul Vlad Filat, la un post de televiziune, a relatat ce rol a jucat în soarta sa oligarhul fugar. El este convins că dosarul împotriva sa a fost fabricat nu doar de Plahotniuc.

Mulți dintre ei se află încă în Moldova la guvernare și în afaceri. Și el intenționează să restabilească dreptatea, transmite eNews.

- Și cine sînt acești oameni care îl regizează pe Igor Popa și pe alții care încearcă să vă oprească? Sau este o singură persoană?

"El este același, Plahotniuc. Dar ceea ce s-a întîmplat în această țară nu a fost făcut de o singură persoană. În acest haos au fost implicați foarte mulți oameni. Mulți dintre ei se află acum în Moldova, care în politică, care în afaceri".

- Domnul Plahotniuc continuă nu doar să conducă oamenii care erau în subordinea sa odinioară. Dar și să influențeze politica, căci chiar și după eliberarea dvs, el îi conduce pe cei care vă atacă


-Este greu de spus. Cei care sunt în politică și se ocupă de politică, toți știu foarte bine. El acum este foarte mic, dar încearcă să facă ceva. Vom vedea unde vor duce toate acestea. Am simțit totul pe mine și, din păcate, și familia mea la fel. Voi face ceva pentru a restabili dreptatea în situația în care m-am pomenit, spune Filat.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load