X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Filat, despre întîlnirea vehiculată cu Plahotniuc și oamenii care "l-au slujit"

8 iun. 2023,, 17:16   Politică
2947 0

Fostul premier, Vlad Filat, neagă că s-a văzut în Turcia cu fostul lider al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vladimir Plahotniuc.

„Eu pe 8 iunie 2019, eram într-un loc mai îndepărtat. La penitenciarul 13, încătușat și deținut acolo de către acel individ și de către acel regim Plahotniuc. Nu stînga cu dreapta, da americanii cu rușii, cu participarea europenilor au făcut posibilă căderea acelui regim odios și, din păcate, la 4 ani de zile, uitîndu-ne unde sîntem astăzi, făcînd abstracție de faptul că Plahotniuc nu este în țară, oamenii lui toți sînt în țară, la libertate și în activitate.

Lucrurile nu prea s-au schimbat, avînd în vedere că oamenii, în mare parte, care au slujit regimului Plahotniuc se află în continuare și la Procuratură și în istanțele de judecată, în domeniile-cheie. Lucrurile au rămas aceleași”, a spus Filat, transmite Noi.md cu referire la unimedia.

Totodată, politicianul neagă că s-a văzut cu Plahotniuc în Turcia, calificînd astfel de informații drept bîrfe.

„Da, țin minte s-a vorbit despre asta. Eu nu știu, dacă e bârfă, a fost o lansare de informație foarte ticăloasă și explic de ce. Eu am mers de mai multe ori după eliberare în Turcia pentru că am avut un tratament mai complicat și atunci cînd ieși de sub acel tratament și vezi că, de fapt, tu nu ai fost acolo. Nu am vorbit și nici nu am de gînd”, a spus Filat.


Amintim că președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că Vladimir Plahotniuc și-a făcut noi partide și ar vrea să revină în forță în viața politică din Moldova.

0
0
0
0
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?