Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Filat: Dacă Sandu va cîștiga alegerile, voi recunoaște că am greșit

4 oct. 2020,, 10:31   Politică
4423 8

Fostul prim-ministru Vlad Filat menționează că Maia Sandu a făcut o mare greșeală, devenind candidat din partea PAS, dar nu din partea tuturor partidelor proeuropene.

El a declarat despre acest lucru în cadrul unei emisiuni de la TVC-21, scrie Point.md

"Există o înțelegere că, dacă se întîmplă ceva rău, nu trebuie să vorbim despre asta. Acest lucru s-a întîmplat și în cazul meu. Las să fiu criticat pentru că am criticat-o pe Maia Sandu. Eu spun ceea ce cred. Sper că vor auzi ceea ce spun și nu vor face greșeli în viitor. Cred că Maia Sandu a făcut o mare greșeală. A fost decizia sa de a deveni candidat din partea PAS, dar nu a tuturor partidelor proeuropene", a menționat Filat.

El a mai spus că dacă Maia Sandu va cîștiga, el o va aplauda deschis și va recunoaște că a greșit.

"Dar dacă Sandu va pierde, responsabilitatea trebuie să fie în întregime a ei. La noi politicienii iubesc să spună, dacă pierd, că cineva le-a împiedicat", a adăugat politicianul.


Prezentatoarea a subliniat că nu a văzut ca învinșii să acuze pe cineva, dar mulți vorbesc despre falsificare și a amintit că Filat a spus același lucru în 2009.

"Atunci a existat o altă situație, nu vreau să mă întorc la acele detalii. Dacă sîntem atît de pro-occidentali, atunci trebuie să luăm toate lucrurile bune de acolo, nu doar ceea ce ne place. În curînd vor avea loc alegeri în SUA. Și acolo cel care va pierde îl va felicita pe adversar și îi va ura mult noroc și succes", a menționat Filat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?