Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Filat a mers într-o vizită la București

3 feb. 2023,, 09:13   Politică
3179 0

Fostul premier, Vlad Filat, a efectuat ieri o vizită în România.

„Am avut o discuție aplicată ce a dovedit că la București situația de la Chișinău este cunoscută și există disponibilitate de a ajuta Republica Moldova”, a menționat Filat.

„Am efectuat astăzi o vizită în România, în cadrul căreia am avut o întrevedere cu președintele Camerei Deputaților, domnul Marcel Ciolacu. Viitorul comun al celor două state, situația social-politică din Republica Moldova și provocările de securitate ce amenință regiunea, au fost teme de discuții în cadrul întâlnirii. O discuție aplicată ce a dovedit că la București situația de la Chișinău este cunoscută și există disponibilitate de a ajuta Republica Moldova”, a scris Vlad Filat.

Fostul premier, Vlad Filat, susține că se pregătește, împreună cu colegii din PLDM de alegerile locale din toamnă. „PLDM are capacitatea să obțină rezultate. Ne pregătim mai departe împreună cu colegii într-o manieră foarte organizată pentru alegerile locale”, a declarat Filat în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CtEDO) a emis, marți, 31 ianuarie, o hotărâre în cauza fostului premier Vlad Filat intentată împotriva statului Republica Moldova, prin care a constatat violarea Articolului 6 din Convenție - dreptul la un proces echitabil.

0
0
0
0
21

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?