X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Fiind acuzat de minciună, Ghilețchi îi răspunde cu aceiași monedă lui Sandu

21 ian. 2018,, 16:38   Politică
2266 0

„Unii politicieni folosesc cu atîta ușurință tot felul de etichete, doar ca să fugă de responsabilitatea care survine în urmă deciziilor luate”.

De această părere este deputatul neafiliat din grupul Grupul parlamentar Popular European, Valeriu Ghilețchi, care a fost acuzat de liderul PAS, Maia Snadu că a mințit atunci cînd a spus despre ea că a refuzat să fie desemnată premier în 2015.

“Acum îmi dau seama că nu doar a refuzat să fie desemnată, dar a fugit și de responsabilități, pentru că un adevărat om de stat folosește orice oportunitate ca să contribuie la edificarea statului de drept și bunăstarea cetățenilor, își răsuflecă m]necile și face ordine, nu pune condiții ca să fie purtată pe cal alb și să-i fie așternut covor roșu. Parcă spunea că vrea să facă altfel de politică. Sper să nu-și croiască în aceeași manieră și programul electoral, pentru ca cetățenii să cunoască ce va face după alegerile parlamentare: va ști doar să pună condiții sau se va angaja responsabil în dezvoltarea Republicii Moldova?” a spus Ghilețchi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?