Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Experţi: Primăria are nevoie de un manager, nu de un protestatar

12 iun. 2018,, 10:01   Politică
4002 8

Primarul ales al Capitalei, Andrei Năstase, încă nu și-a dat seama că are o funcție responsabilă și trebuie să fie un exemplu.

Acesta devine periculos pentru mediul de afaceri și potențialii investitori care vor să vină în Chișinău, pentru că nu a ieșit încă din rolul de protestatar. De această părere sînt invitații emisiunii Fabrika de aseară.

"Companiile care ar vrea să cumpere un lot de pămînt în Chișinău să construiască o fabrică, ei se vor gîndi cum pot să cumpere ceva dacă în orașul acesta primarul nebun merge prin șantiere fără ca să aibă mandat, intră pe teritoriul privat, face bătălii acolo", a menţionat Mihail Bagas, activist civic.

Experții sînt de părerea că Andrei Năstase nu se va menține mult în postura de edil, pentru că scopul lui este să ajungă în Parlament.

"Cîștigarea Primăriei municipiului Chișinău nu este nimic altceva decît o trambulină pentru alegerile parlamentare. Nu așteptați din partea domnului Năstase să facă ceva pentru mine, pentru domnul Bagas sau pentru locuitorii municipiului Chișinău. Nu! Domnul Năstase face tot ceea ce este posibil pentru a fi votat", a declarat Victor Nichituş, jurnalist.


Invitații emisiunii Fabrika au mai spus că Andrei Năstase nu va duce pînă la capăt niciun proiect care a fost lansat pînă acum de administrația Capitalei.

"Primăria are nevoie de un manager, dar nu de un protestatar, un revoluționar. Noi am avut un primar care nici nu venea la lucru, am avut un interimar care a încercat și a rezolvat multe probleme și acum am să avem un primar care o să creeze probleme", a conchis Mihail Bagas, activist civic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?