Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Expert despre protestele lui Șor: Nu s-ar fi ajuns aici, dacă ar fi existat un proces dus pînă la capăt

21 feb. 2023,, 10:50   Politică
2978 2

„La mijlocul acestor evenimente de duminică stau multe din insuccesele justiției din Moldova. Nu s-ar fi ajuns aici, dacă ar fi existat un proces credibil și definitiv dus până la capăt de liderul acestui grup infracțional, Șor.” Declarația a fost făcută de președintele partidului Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB), Igor Munteanu, în cadrul emisiunii Ora Expertizei de la Jurnal TV.

„ Ar trebui să existe niște sancțiuni administrative pentru acest partid care utilizează corupția ca instrument de manifestare în viața publică”, a declarat Igor Munteanu.

Duminică, la Chișinău a avut loc un protest antiguvernamental organizat de Mișcarea Națională Pentru Popor. Manifestanții au cerut Guvernului să achite integral facturile pentru lunile de iarnă.

„În ultimele luni chiar am putut observa o anumită coagulare a grupurilor infracționale care își doresc răsturnarea ordinii publice, răsturnarea posibilă a ordinii constituționale. Toate aceste elemente lucrează pentru a scutura Moldova și de a obține un alt rezultat geopolitic”, a adăugat liderul CUB.

Duminică, în timpul protestului antiguvernamental a fost aprobată o Rezoluție potrivit căreia guvernării i se oferă un termen de șapte zile pentru a da un răspuns la solicitarea cetățenilor de achitare integrală a facturilor pentru perioada rece a anului.

4
2
0
0
20

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?