X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Excluderea Marinei Tauber din cursa electorală: Curtea de Apel Bălți a respins strămutarea cauzei

3 dec. 2021,, 19:26   Politică
4040 0

Dosarul privind excluderea din cursa electorală a Marinei Tauber, candidata desemnată de Partidul Politic „ȘOR” la funcția de primar al municipiului Bălți, se restituie la Judecătoria Bălți. Curtea de Apel Bălți a respins demersul avocaților acesteia privind strămutarea cauzei.

Magistrații Curții de Apel Bălți au decis să restituie spre examinare dosarul la Judecătoria Bălți, sediul central, în același complet de judecată, scrie Ziarul de Gardă.

După mai bune de cinci ore de examinare, cu recuzări și pauze provocate de apărarea Partidului „Șor” și a Marinei Tauber, Judecătoria Bălți a hotărît astăzi strămutarea, în regim de urgență, către Curtea de Apel Bălți a demersului CEC cu privire la excluderea Marinei Tauber din cursa electorală pentru primăria municipiului.

Tot astăzi, Curtea de Apel Chișinău a respins contestația depusă de deputata Partidului Șor Marina Tauber împotriva deciziei Comisiei Electorale Centrale privind solicitarea de excludere din cursa electorală pentru primăria Bălți.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?