COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 002 291   INFECTAȚI 396 768(+3255)   TRATAȚI 368 373     DECESE 10 470(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7912
Criza energetică stiri: 529

Ex-președinte al Republicii Moldova: "În țară activează foarte mulți agenți de influență"

15 iun. 2021,, 14:00   Politică
2345 3

Fostul președinte al Republicii Moldova, copreședintele Blocului electoral al comuniștilor și socialiștilor, Vladimir Voronin, într-un interviu acordat RIA Novosti, a declarat că în republică există foarte mulți agenți de influență, care sînt finanțați de Occident prin intermediul a 12 mii de organizații neguvernamentale.

"Sînt foarte mulți agenți de influență care lucrează aici prin intermediul aceleiași fundații Soros. Judecați și singuri, 12 mii de organizații neguvernamentale sînt înregistrate astăzi în Moldova. Desigur, ele nu sînt finanțate din Federația Rusă sau din Ucraina, ele sînt finanțate de Occident, de Fundația Soros", a spus Voronin.

Potrivit lui, sarcina acestor agenți nu este deloc de a consolida Moldova, de a lupta pentru dezvoltarea țării sau de a preveni schimbarea statutului de neutralitate a republicii. Ex-președintele consideră că activitățile acestor agenți pot provoca pierderea suveranității după alegerile parlamentare din iulie.

Alegerile parlamentare anticipate sunt programate pentru 11 iulie. Începînd de marți, 15 iunie, au depus documente pentru înregistrare 22 de partide și blocuri, precum și doi candidați independenți, 19 dintre aceștia fiind deja autorizați de Comisia Electorală Centrală să participe la alegeri.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X