COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 001 014   INFECTAȚI 393 423(+2681)   TRATAȚI 367 728      DECESE 10 462(+10)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7823
Criza energetică stiri: 482

Ex-deputata Arina Spătaru caută un loc în penitenciar pentru Marina Tauber

25 noi. 2021,, 13:30   Politică
11933 4

Arina Spătaru îndeamnă locuitorii din Bălți să nu iasă la vot în turul doi al alegerilor locale. Ex-deputata s-a dus astăzi la penitenciarul nr.11 din municipiu, pentru a afla dacă este vreun loc liber pentru viitorul primar de Bălți. Arina Spătaru se referă la candidata partidului „Șor”, Marina Tauber, care a acces în turul doi al alegerilor locale, fiind votată de 48,93% dintre bălțenii care s-au prezentat la urnele de vot, transmite Noi.md cu referire la nordnews.md.

Distanța dintre primărie și izolator este de 800 de metri. Se pare că avem în oraș niște oameni care au încurcat drumul. În loc să vină direct la penitenciar au venit la primăria municipiului Bălți”, a declarat Arina Spătaru într-un live pe pagina sa de facebook.

Vă îndemn să veniți, stimate procuror general interimar, să aveți grijă ca doamna care reprezintă un grup infracțional, să ajungă acolo une îi este locul”, a adăugat ex-deputata.

Arina Spătaru îndeamnă bălțenii să boicoteze alegerile.

Vă îndemn să boicotăm aceste alegerei. Aceste alegeri nu sînt despre noi, despre interese bălțenilor, ci despre interesele partidelor și clanurilor. Eu vă îndemn să nu votați grupurile infracționale, care au decis pentru noi. Noi vom petrece primarul la acest penitenciar, unde îi este locul”, a mai spus Arina Spătaru.


Amintim că Arina Spătaru a boicotat și primul tur al alegerilor locale din 21 noiembrie curent.

Ex-deputata a vrut să participe în cursa electorală în calitate de candidat independent, însă nu a reușit să adune numărul necesar de semnături în susținerea sa.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X