X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Europarlamentar: Alegerile nu ar fi fost cîștigate de Sandu fără ajutorul lui Usatîi

16 noi. 2020,, 11:20   Politică
5836 5

Europarlamentarul român Rareș Bogdan (PNL) a declarat duminică seara la o televiziune din România că victoria Maiei Sandu i se datorează inclusiv lui Renato Usatîi, despre care a afirmat că a suferit o „transformare uluitoare”.

“Dacă nu ar fi fost Renato Usatîi să dea cele 17% pe care le-a obținut în primul tur către Maia Sandu, era extrem de greu”, a spus Rareș Bogdan, citat de g4media.ro.

Europarlamentarul a mai spus, cu referire la Renato Usatîi, că alegerile prezidențiale din Republica Moldova nu ar fi fost câștigate de Maia Sandu fără ca un om să și facă… pur și simplu să se dea peste cap și să sufere o transformare uluitoare la care nimeni nu spera”.

Reamintim că, liderul Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi, i-a îndemnat pe cetăţenii care l-au votat în primul tur al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova să voteze în turul doi „împotriva lui Igor Dodon”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?