Puterea stiri: 7332
Criza energetică stiri: 1081

Erdogan s-a întîlnit cu Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah

28 iul. 03:00   Politică
2528 0

Președintele Turciei, Recep Erdogan a avut o întrevedere cu Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah. În cadrul discuției au fost abordate situația politică și socio-economică din Republica Moldova, precum și provocările globale care amenință securitatea internațională.

"Astăzi, Republica Turcia este un partener strategic pe arena internațională în asigurarea păcii, stabilității și securității. Acordul privind exportul de cereale este o mare victorie diplomatică pentru toate părțile implicate, reduce riscurile la adresa securității alimentare mondiale și dă speranță pentru rezolvarea contradicțiilor existente prin negocieri și căutarea compromisurilor. În acest proces dificil, Turcia, condusă de Excelența Voastră, este un bun exemplu de forță, înțelepciune și bunătate", a menționat Irina Vlah.

Guvernatorul și-a exprimat profunda recunoștință Excelenței Sale pentru implementarea proiectelor de infrastructură de mari dimensiuni, implementate de Guvernul turc în autonomie - construcția Complexului sportiv și a Colegiului Industrial, lucrări de alimentare cu apă în orașul Vulcănești. Irina Vlah l-a invitat pe Recep Tayyip Erdogan să participe la deschiderea Complexului sportiv.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав