X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Episodul 2: Lupta dintre fosta și actuala iubită a lui Țuțu continuă (VIDEO)

20 oct. 2020,, 13:02   Politică
68143 0

"Lupta" dintre fosta și actuala lui Constantin Țuțu continuă.... însă de data aceasta pe internet. După ce a fost luată la palme, în parcarea unui restaurant de lux din Capitală, actuala iubită a campionului K1 se pare că nu este mulțumită de imaginea în care a fost pusă.

"Mulțumită de această situație? Nu. Nu am uitat nici pentru o secundă că sunt domnișoară, iar pumnii și loviturile nu sunt pentru nivelul meu. Nimeni nu are dreptul să mă judece pe mine sau acțiunile mele. Ce ține de viața mea persoanală nu cred că trebuie să intereseze pe cineva", a scris actuala iubită a lui Țuțu.

În replică, fosta iubită a lui Constantin Ţuţu a răspuns printr-un video că nu o interesează viața persoanală pe care o au alți oameni, însă i-a ameninţat pe toâi cei care vor avea ceva rău de spus despre ea vor primi bătaie, scrie publika.md.

Mai mult, fosta iubită a lui Țuțu a făcut și o glumă pe seama acestui incident: "Succesul este atunci când te urmărește pe internet fosta fostului tău iubit, actuala iubită a fostului tău iubit, dar și toate prietenele acesteia."

Amintim că bătaia dintre cele două iubite a avut loc ieri, în timp ce Constantin Țutu stătea în mașină și privea scena dintre cele două femei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?