COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Emmanuel Macron ar putea veni în vizită în Republica Moldova

Emmanuel Macron ar putea veni în vizită în Republica Moldova

Vizita de lucru a președintelui în Israel continuă. Cu o zi înainte, Igor Dodon a discutat cu liderii din peste 20 de țări. Șeful statului a vorbit pe scurt despre mai multe dintre cele mai importante conversații.

Astfel, Igor Dodon a avut o întîlnire informală cu președintele francez, Emmanuel Macron. În cursul acesteia, președintele francez a confirmat invitația colegului său de a efectua o vizită oficială în țara noastră.

Igor Dodon a avut, de asemenea, o discuție informală cu președintele german. Frank-Walter Steinmeier l-a invitat pe președintele Moldovei să ia parte la Conferința pentru securitate, care va avea loc la Munchen, în perioada 13 - 15 februarie. Șeful statului a acceptat invitația și și-a exprimat speranța că dialogul dintre cele două state va continua.


Și președintele italian, Sergio Mattarrella, l-a invitat pe Igor Dodon să viziteze această țară și Vaticanul, în prima decadă a lunii martie pentru a avea mai multe întrevederi la nivel înalt: cu Papa, precum și cu premierul și liderul Italiei.

O altă discuție a avut loc cu președintele Austriei. Șeful statului și-a exprimat speranța că schimbul de opinii la nivelul conducerii țărilor va continua în aprilie.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load