Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Egiptul, Iordania și Emiratele Arabe Unite au îndemnat la soluționarea pașnică a conflictului din Ucraina

27 apr. 2022,, 00:00   Politică
4687 0

Regele Abdullah Al II-lea al Iordaniei, prințul moștenitor din Abu Dhabi șeicul Mohammed bin Zayed și președintele Egiptului, Abdel Fattah al-Sisi, s-au întîlnit la Cairo, informează Noi.md.

În cadrul întîlnirii, părțile au discutat despre evenimentele din Ierusalim și în apropierea moscheii Al-Aqsa. Agenția din Emirate, WAM, a anunțat:
"Cei trei lideri au discutat, de asemenea, despre evenimentele care au loc în orașul Ierusalim și moscheea Al-Aqsa, subliniind necesitatea de a opri orice acțiune care încalcă inviolabilitatea Sfintei moschei și de a schimba acolo status quo-ul, precum și de a preveni escaladarea și calmarea situației ... Ei au subliniat faptul că în regiune este nevoie de pace, stabilitate și cooperare pentru a promova pacea și dezvoltarea și, în cele din urmă, pentru a atinge aspirațiile popoarelor din regiune pentru progres și prosperitate".

Ei au discutat, de asemenea, despre situația din Ucraina și a cerut tuturor părților interesate să depună eforturi pentru a rezolva conflictul prin diplomație și dialog pentru a restabili securitatea și stabilitatea în țară.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?