X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Efros despre „prietenia” cu Buzu și Spînu

29 sep. 2023,, 12:50   Politică
4581 0

„Pînă la 16 ani evident că am învățat într-o școală, am trăit în aceeași localitate, dar am avut cariere și domenii diferite.

Nu ne-am intersectat”, a menționat ministrul Afacerilor Interne, Andrian Efros, întrebat dacă e o coincidență că este originar dintr-un sat cu ministrul Infrastructurii Andrei Spînu și ministrul Muncii Alexei Buzu. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Cutia Neagră., transmite plusmedia.

„În primul rînd vreau să mulțumesc profesorilor din gimnaziul satului Ratuș că au educat astfel de personalități. Vă spun doar un lucru, eu la 16 ani am plecat din sat în școala militară și nu am fost prezent timp de 24 de ani. Pînă la 16 ani evident că am învățat într-o școală, am trăit în aceeași localitate, dar am avut cariere și domenii diferite, nu ne-am intersectat”, a declarat Efros.

Amintim că trei miniștri și șeful ANTA sînt de la Ratuș. Este vorba despre ministru al Infrastructurii Andrei Spînu, ministrul Muncii Alexei Buzu, ministrul de Interne, Adrian Efros și noul șef ANTA Vasile Chetrușca. Buzu susține că au fost colegi de școală.

0
3
1
1
19

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?