X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Durleșteanu spune că a primit mai multe oferte pentru a participa la anticipate

18 iun. 2021,, 12:30   Politică
3080 10

Mariana Durleșteanu, care este în fruntea listei electorale a Partidului Legii și Dreptății, susține că a primit mai multe oferte pentru a participa la alegerile parlamentare anticipate alături de mai multe formațiuni politice din Republica Moldova. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Invitata emisiunii a evitat să spună numele partidelor din partea cărora a primit oferte. „sînt multe. Nu vreau să le dau numele, pentru că sîntem în campanie electorală. Au fost multe formațiuni parlamentare și extra-parlamentare care mi-au propus”, a spus Durleșteanu.

Totuși, în cadrul discuțiilor, Mariana Durleșteanu a precizat că nu a avut oferte din partea PAS și Partidul Socialiștilor.

Totodată, Mariana Durleșteanu a spus că a ales Partidul Legii și Dreptății pentru că viziunile sale coincid cu cele ale formațiunii. „ Am ales din motive personale, domnul general Alexei a făcut multe pentru Republica Moldova”, a adăugat aceasta.

Amintim că fosta ministră a Finanțelor Mariana Durleșteanu este în fruntea listei electorale a Partidului Legii și Dreptății, care este condus de generalul Nicolae Alexei. Pe listă se regăsesc 56 de persoane.


Liderul formațiunii este numărul doi pe lista electorală cu care partidul își propune să participă la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?