Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Durleșteanu: E o mare greșeală refuzul de a ajuta mediul de afaceri

12 noi. 2021,, 07:29   Politică
2258 0

Ex-ministrul Finanţelor, Mariana Durleşteanu, este de părere că este „o mare greşeală că Guvernul refuză compensarea mediului de afaceri”.

Opinia a fost exprimată de Mariana Durleșteanu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Mediul de afaceri şi aşa a suferit mult în ultimii doi ani de criză cauzată de pandemie, iar acum este complet lăsat în voia sorţii. Dacă mediul de afaceri dă faliment, de la cine va colecta Guvernul impozite şi taxe? Cum se vor achita salariile şi pensiile?

Ulterior, o să cautaţi cine se face de vină de creşterea preţurilor la produse şi servicii, de creşterea inflaţiei, şomajului, de declanşarea crizei economice şi sociale", susține Durleşteanu, adăugând că „de fapt, vinovaţii pot fi identificaţi uşor - va fi suficient să priviţi în oglindă”.

Totodată, Durleșteanu s-a arătat nedumerită faţă de ceea de ce se ghidează Guvernul, hotărând să-i sprijine pe toţi, inclusiv pe cei care consumă lunar 1.000 de metri cubi de gaz, şi nu doar pe consumatorii social-vulnerabili.


Reamintim că premierul Natalia Gavrilița a anunțat, în cadrul ședinței din 10 noiembrie 2021, că toți consumatorii de gaze naturale din Republica Moldova vor beneficia, în perioada rece a anului, de susținere din partea autorităților.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?