Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Durleșteanu: „Declarația de retragere a fost scrisă de mine”

23 mar. 2021,, 13:06   Politică
3808 8

Mariana Durleșteanu, candidata PSRM înaintată anterior la funcția de prim-ministru, spune că decizia de a-și retrage candidatura de la funcția de premier și mesajul de pe Facebook cu această ocazie au fost luate și scrise personal de ea, fără a fi făcută presiune asupra acesteia, așa cum au invocat ieri, 22 martie, deputații, în argumentarea sesizării la Curtea Constituțională.

„În contextul mesajului meu plasat pe FB din 16 martie 2021, țin să menționez că decizia îmi aparține mie personal și declarația de retragere a fost scrisă de mine cu ceva timp înainte”, spune Durleșteanu.

Potrivit acesteia, mesajele inconsecvente din partea politicienilor au împins la aceasta decizie, însă ea va continua sa rămînă in viața publica pentru a duce schimbarea pînă la capăt.

”Consider că decizia mea a fost în beneficiul cetățenilor și depășirii crizei politice”, a scris Mariana Durleșteanu într-o nouă postare pe pagina sa de Facebook.

Amintim că ieri deputatul socialist Vasile Bolea a declarat în cadrul ședinței CC, că Președinția trebuia să verifice dacă mesajul Marianei Durleșteanu, postat pe Facebook la data de 16 martie, prin care a anunțat că își retrage candidatura de la funcția de premier, este veridic și dacă Durleșteanu, candidata PSRM la funcția de premier, a postat mesajul din propria inițiativă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?