Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Durleșteanu a făcut un apel către Sandu: ”Rog să readucă justiția în albia legii”

8 iun. 2022,, 08:31   Politică
21596 0

Mariana Durleșteanu, a venit cu un apel către șefa statului, Maia Sandu, cerînd să aducă cît de curînd reforma justiției în albia legiia.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Puterea a Patra, notează Noi.md

„Cu mare stimă și respect, rog să readucă justiția totuși în albia legii, bunului simț și dreptății pentru că și lege avem, dar dreptate nu prea se vede. Într-adevăr sînt adepta luptei anticorupție și susțin mesajul doamnei președinte de a lupta cu corupția în toate instituțiile și la toate nivelele, însă aș vrea să fac un apel și să îi zic doamnei președinte că prin abuz nu se face lege și creînd abuzuri acoperi alte abuzuri. Aș dori totuși să mai ridice o dată promisiunele cele 10 care le-a avut în campania electorală prezidențială. Cu mare stimă și respect rog să readucă justiția totuși în albia legii, bunului simț și dreptății pentru că și lege avem, dar dreptate nu prea se vede. Eu m-am așteptat că se vor face lucrurile corent în toate domeniile”, a mai spus fosta ministră a finanțelor.

Întrebată unde a văzut abuz în justiție, Durleșteanu a răspuns: „Cred că în mai multe domenii, inclusiv și cu procurorul general”.

14
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?