X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

După ce a fost eliberat, deputatul Denis Ulanov a venit în Parlament

26 mar. 2021,, 15:53   Politică
2940 4

Din izolator, la Parlament. Deputatul Denis Ulanov s-a prezentat la ședința plenară din 26 martie, după ce joi a fost eliberat sub control judiciar.

Deputatul pledează, în continuare, nevinovat și susține că prezența sa în Legislativ nu contravine legii, transmite Zugo.md.

„În izolator m-am simțit liniștit. Am dormit bine, pentru că sînt nevinovat și nu am pentru ce să-mi fac griji. Unicele griji care au fost țin de familia mea, mama, soția și copiii”, a spus Denis Ulanov pentru TV8.

Deputatul a precizat că prezența sa în Parlament nu contravine legii.

„Cînd îmi voi demonstra nevinovăția și Procuratura își va retrage acuzațiile, asta încă o dată va demonstra că în țara noastră sînt rudimentele unui stat de drept. Prezumția nevinovăției nimeni nu a anulat-o”, a declarat acesta.


Denis Ulanov și Pentru Jardan au fost reținuți luni, după ce, la cererea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, Parlamentul le-a ridicat imunitatea parlamentară. Urmărirea penală continuă, iar Procuratura va informa despre evoluțiile acesteia.

Ulterior, la 25 martie curent, deputații au fost eliberați fiind plasați sub control judiciar pentru un termen de 30 de zile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?