Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

După anularea stării de urgență, președintele va efectua vizite în China, Rusia și UE

18 apr. 2020,, 10:00   Politică
2979 14

După anularea regimului de urgență, președintele Igor Dodon va efectua mai multe vizite oficiale. Printre acestea se numără deplasarea în China, Federația Rusă și UE.

"Încă nu ne gîndim la vizite, avem mult de lucru aici, la fața locului. Am reprogramat cîteva vizite importante. Vreau să vă reamintesc că în urmă cu cîteva săptămîni trebuia să aibă loc vizita mea oficială de stat în China. Am planificat o vizită în Federația Rusă pentru a participa la Parada Victoriei. În Rusia s-a decis că Parada Victoriei va avea loc mai tîrziu, nu a fost anulată, dar s-a amînat", a menționat șeful statului.

Președintele a mai menționat că în luna aprilie a anului curent a fost planificată o vizită în Serbia, care este, de asemenea, amînată pentru o perioadă nedeterminată.

"Totul se va termina (criza provocată de COVID-19) și apoi vom vedea, pe baza necesităților. Urgente sînt, desigur, vizitele în China, Rusia și Uniunea Europeană. Vedem ce se va întîmpla anul acesta cu Adunarea ONU în a doua jumătate a lunii septembrie", a conchis șeful statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?