X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

După accidentul în care a fost implicat, Dodon şi-a înăsprit măsurile de securitate

20 sep. 2018,, 09:39   Politică
4403 0

În urma accidentului rutier în care a fost implicat în raionul Strășeni, președintele și-a înăsprit măsurile de securitate.

Deși nu a oferit prea multe detalii, Igor Dodon a menționat că în fața cortegiului său vor merge două mașini de pază și nu una, cum era pînă în prezent.

„Noi am schimbat modul de lucru în pază. În Chișinău nu includem girofarele, ne oprim la semafor, doar dacă nu e delegație oficială. Iar în afara orașului măsurile au fost înăsprite. Dacă pînă acum era o mașină în fața cortegiului, acum vor fi două”, a declarat președintele la o emisiune de la postul de televiziune NTV.

Șeful statului a insistat că accidentul a fost unul intenționat, menționînd că nu va cere, totuși, despăgubiri de la șoferul camionului. Igor Dodon a insistat că, în ziua producerii impactului, cortegiul său se deplasa regulamentar. „Nu se deplasa cu viteză cortegiul. Eu mă uitam la drum și am văzut cum șoferul a vrut să intre în noi. Viteza era de pînă la 90 km/h”, a spus președintele.

Șoferul camionului care s-a tamponat în automobilul în care se afla Igor Dodon cu mama și unul dintre fiii acestuia s-a ales cu un proces penal intentat pe numele său. Potrivit Poliției, anume șoferul camionul s-ar face vinovat de producerea accidentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?