X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Dumitru Alaiba susține că își va șterge canalul de Telegram

10 noi. 2022,, 13:00   Politică
2909 0

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a anunțat că pe 10 noiembrie, își va șterge canalul de Telegram. Decizia vine după ce canalele de Telegram ale președintei Maia Sandu și a vicepremierului Andrei Spînu au fost sparte, transmite tv8.

„Eu de cînd v-am zis că Telegram este o bortă ce nu merită populată. Acest canal va fi șters fix mîine. Ne vedem pe Facebook”, a scris Alaiba.

Reamentim că în cadrul ședinței Guvernului din 9 noiembrie, premierul Natalia Gavrilița a afirmat că informațiile care au apărut pe conturile de Telegram a președintei Maia Sandu și a vicepremierului Andrei Spînu sînt false. Totodată, prim-ministra a spus că „este foarte interesant faptul că în mesajele respective este vizat Sergiu Litvinenco, care a venit la ședința Guvernului cu sesizarea Curții Constituționale pentru a scoate în afara legii Partidul Șor”.

La rîndul său, ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a spus că aceste acțiuni sînt previzibile.

„Am văzut și eu aceste mesaje false. Era previzibilă acțiunea dată, deoarece ajungem la un final deloc plăcut pentru grupările criminale care s-au unit și încearcă să submineze procesele care s-au pornit împotriva lor”, a declarat Sergiu Litvinenco.


Totodată, în cadrul ședinței Guvernului, Andrei Spînu a menționat că mesajul transmis de pe contul său de Telegram a fost publicat din alte surse.

2
2
1
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?