X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Dumbrăveanu confirmă că Năstase i-a propus să amîne alegerile din Hînceşti

10 oct. 2020,, 14:00   Politică
4314 0

Liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase i-a propus Ministrului Sănătății, Viorica Dumbrăveanu amînarea alegerilor parlamentare în circumscripția Hîncești, care au avut loc în luna martie din cauza pericolului de infectare cu noul coronavirus. Confirmarea vine din partea Vioricăi Dumbrăveanu în cadrul unui post privat de televiziune, transmite Politics.md.

„Da, cu adevărat am fost apelată și am fost întrebată în contextul anulării scrutinului electoral, deci noi am menționat atunci ce măsuri s-au interprins, nimeni nu a insistat anularea. Din punct de vedere a sănătății publice, noi am spus care sînt rezultate și dacă vă aduceți aminte, noi nu am avut o distorsionarea atunci a sistuației epidemiologice, anume din considerentul că s-au respectat anume toate recomandările”, a declarat Viorica Dumbrăveanu.

Într-o conferinţă de presă premergătoare alegerilor din Hînceşti, Andrei Năstase declara că „niciun vot nu costă cît viaţa unui om” şi că formaţiunea pe care o conduce ar accepta amînarea alegerilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?