X 
Criza energetică stiri: 1689
Cutremure stiri: 302
Eurovision stiri: 412

Dragalin, la Paris: „Oportunitatea de a reafirma angajamentul pentru lupta împotriva oligarhilor”

17 noi. 2022,, 12:45   Politică
2966 0

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, a participat miercuri la Reuniunea de nivel înalt a factorilor de decizie anticorupție din Europa de Est și Asia Centrală, care a avut loc la Paris. În discursul său, șefa PA și-a reafirmat intenția de luptă cu corupția mare în R. Moldova pentru a combate acest fenomen.

„Întîlnirea oferă oportunitatea unică de a face bilanțul progreselor și provocărilor în lupta împotriva corupției în regiune și de a reafirma angajamentul comun pentru lupta comună împotriva oligarhilor și cleptocraților, transmite jurnal.

O temă răsunătoare pe care am auzit-o de la colegii noștri din întreaga lume este că, dacă instituțiile anticorupție și conducerea lor sînt atacate, înseamnă că sîntem pe drumul corect în a face progrese puternice în lupta împotriva status quo-ului și împotriva corupției”, a menționat Dragalin.

Reuniunea de nivel înalt a factorilor de decizie anticorupție din Europa de Est și Asia Centrală, care a avut loc la Paris, a fost organizată de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE).

2
0
1
0
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий