X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Două partide politice noi vor apărea în R. Moldova

1 sep. 2022,, 07:25   Politică
3267 0

În Republica Moldova ar urma să apară două partide politice noi, pe eșichierul de dreapta.

„Eu am viziunile mele, capacitățile mele și eu cred că pot porni, împreună cu oamenii care sînt cu mine… putem porni o mișcare a noastră. Și nu că putem, dar o pornim. Da, eu, împreună cu mai mulți tinerii cu studii în străinătate, cu experiență….punem baza unei formațiuni politice – conservatoare moderne, de centru-dreapta. Prin acest partid, noi vrem și vom schimba radical lucrurile” – a anunțat bloggerul Dragoș Galbur în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

El a precizat că partidul se va numi Partidul Național Moldovenesc (PNM) și vine să unească societatea. O lansare oficială va urma mai tîrziu și vor fi prezentați atunci și membrii echipei sale.

„Acest partid va ajunge unde noi ne propunem, pentru că avem un avantaj – timpul. Noi avem timp. Eu am 34 de ani… eu știu unde merg și știu că va fi greu, dar eu pot , dacă o să dureze mai mult ca să ajung la guvernare… eu pot să aștept 3 ani, 7 ani, eu pot și 11 ani… Acesta e avantajul. Acest partid va ajunge la guvernare”, a mai spus bloggerul, care a primit în Republica Moldova în iunie curent.

Totodată, Dragoș Galbur a afirmat, pentru sursa citată, că ar urma să mai apară un partid politic.


„Pe dreapta mai urmează să apară un partid politic… sînt cei pe care Partidul Acțiune și Solidaritate nu i-a luat în echipa sa, care au fost atunci cu Blocul ACUM…”, a comunicat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?